Hagemaskiner og utstyr

Norsenteret Kongsvinger forhandler utstyr fra en rekke leverandører. Vi selger motorsager og skogsutstyr fra Stihl, gressklippere og hagemaskiner fra Viking, og gressklippere, hagetraktorer og snøfresere fra MTD. Vi forhandler også utstyr til hagetraktorer fra Agri-Fab. Vårt utvalg av hageutstyr kommer fra Fiskars.

Gressklippere og hagemaskiner fra Viking får du hos Norsenteret Kongsvinger SA. I tillegg kan du kjøpe en gressklipper, hagetraktor eller snøfreser fra MTD. Vi forhandler også utstyr til hagetraktorer fra Agri-Fab og hageutstyr fra Fiskars. For mer informasjon om hva slagsgressklipper som passer til ditt behov kontakt oss på tlf: 62 88 8440.
 

Elektrisk gressklipper

Et første kriterium for valg av gressklipper er størrelsen på plenen du skal klippe. En lett og praktisk gressklipper egner seg spesielt godt for små til mellomstore plener på opptil 800 kvm. For plener på opptil 3000 kvm er en gressklipper med tilleggsutstyr, hjuldrift og større klippebredde et bedre valg.

Et annet kriterium er om du ønsker en bensindreven, eller elektrisk gressklipper. Hvis plenen din er rundt 800 kvm er en elektrisk gressklipper en bra løsning. En elektrisk gressklipper passer også bra hvis det ikke er for mange hindringer på gressplenen din. En elektrisk gressklipper er også mer stillegående enn en bensindreven motor. Du slipper også problematikk med eksos når man benytter en elektrisk gressklipper.
 

Bensindreven gressklipper

En bensindreven gressklipper passer best på større, eller ujevne flater. Med en bensindreven gressklipper kan du klippe selv store gressplener på en tank og arbeidsøkt. Fordeler med en bensindrevet gressklipper er at du er uavhengig av strømkilder og ledninger. For mer informasjon om hva slags gressklipper som passer til ditt behov kontakt oss på tlf: 62 88 84 40.
 

Hagemaskiner

I tillegg til gressklippere selger vi hagemaskiner fra Viking. Hagemaskiner fra Stihl og Viking er høykvalitetsmaskiner som utsettes for hard belastning og kraftig slitasje. Når du kjøper hagemaskiner fra oss kjøper du samtidig kompetanse og service. Dyktig personell hjelper deg til å finne hagemaskiner som dekker dine behov. Eksempler på hagemaskiner som vi selger er gressklippere, robotklippere og plentraktorer. I tillegg selger vi hagemaskiner som plenluftere, kompostkverner og jordhakker med bensinmotor.

For mer informasjon, vennligst klikk på linkene under.

STIHL VIKING IMOW STIGA SNØFRESER FISKARS