Gaupen Tilhenger

Gaupen tilhenger er et bra verktøy til mange bruksområder. En Gaupen tilhenger kommer i fem kategorier. De fem kategoriene er varehengere, hestehengere, båthengere, skaphengere og yrkeshengere. Hos Norsenteret Kongsvinger AS kan du få et bra tilbud på en Gaupen tilhenger. For mer informasjon om Gaupen tilhenger kontakt oss på tlf: 62 88 84 40.
 

Gaupen tilhenger - varehengere

Gaupen varehengere er levert i flere tusen eksemplarer, og har vært den mest kjøpte varehenger i Norge siden 1985. (opp til 2000 kg.) Gaupen har ett høyt service nivå gjennom våre forhandlere som strekker seg fra Tana i nord til Lindesnes i sør. Dette bidrar også til rask levering av reservedeler og utstyr.
 

Gaupen tilhenger - hestehengere

Gaupen hestehenger er en tradisjonell finerhenger som tilbyr det du trenger for å transportere din hest. For den prisbeviste, uten å savne sikkerhet og komfort. Markedets letteste egenvekter 610 kg enkelaksling(A13H2) og 665 kg boggi (A20H2) Våre hengere er uslagbare når det gjelder de gode vektegenskapene. Lette og stabile! Alle modeller kan leveres med ekstrautstyr som: salkammer, sulkyfester, sparkeplater.

Hengerne har fjærbelastet baklem noe som gjør av - på lastingen enkel.
Gaupen har ett høyt service nivå gjennom våre forhandlere som strekker seg fra Tana i nord til Lindesnes i sør. Dette bidrar også til rask levering av reservedeler og utstyr.
 

Gaupen tilhenger - båthengere

Gaupen båthengere er levert i flere tusen eksemplarer. Gaupen har ett høyt service nivå gjennom våre forhandlere, som strekker seg fra Tana i nord til Lindesnes i sør. Dette bidrar også til rask levering av reservedeler og utstyr.
 

Gaupen tilhenger - skaphengere

Gaupen skaphenger er en tradisjonell finerhenger som tilbyr det du trenger for din transport. Bruk av kraftige profiler gir solide sammenføyninger. Langt drag på alle modeller gir gode kjøreegenskaper og enklere rygging. Solide hengsler og lås, men mulighet for låsing av bakdører.

Alle modeller har rette sider og flatt gulv.
Gaupen har ett høyt service nivå gjennom våre forhandlere som strekker seg fra Tana i nord til Lindesnes i sør. Dette bidrar også til rask levering av reservedeler og utstyr.
 

Gaupen tilhenger - yrkeshengere

Her er noen fakta om våre yrkeshengere:

  • - Kraftige avtakbare hjørnestolper.
  • - Solid lysbjelke med nedfelte surrekroker.
  • - 15 mm bunnplate.
  • - Høye rammevanger - solid chassis.
  • - Kraftig lysbjelke med godt beskyttede baklamper.
  • - Max sporvidde, alle modeller har helårsdekk.
  • - 35 cm zink legerte stål-lemmer med tett profil i bunn og topp. Enklere renhold - bedre styrke.
  • - Aksel og påløp fra tyske Al-Ko kober med automatisk ryggesperre.